AUTORISERET EL- & VVS INSTALLATØR
BLIKKENSLAGER

Om os

Bad & Energi A/S hed oprindeligt Otterup Oliefyrsservice og blev startet af Poul Jørgensen i september 1979.

Bad & Energi dråbe fra logo
Autoriseret EL- og VVS-installatør med base på Fyn

Vores historie

Vi har mere end 40 års erfaring

Bad & Energi A/S hed oprindeligt Otterup Oliefyrsservice og blev startet af Poul Jørgensen i september 1979. Virksomheden blev drevet som delt smedevirksomhed og delt VVS virksomhed, men bevægede sig langsomt mere og mere mod VVS og blev en del af den oprindelige Bad & Energi kæde.

Bad og Energi kæden lukkede senere, men Otterup Bad & Energi beholdt navnet.

I 2001 startede en delvis virksomhedsoverdragelse og i 2004 overtog autoriseret VVS installatør Per Jørgensen virksomheden 100%. Ved overdragelsen forsvandt de sidste dele af smedevirksomheden og overgik til kun at beskæftige sig med VVS og energi.

I 2008 købte Søren Fugl sig ind i virksomheden og efterfølgende blev virksomheden omdannet til et aktieselskab og ændrede navn til Bad & Energi A/S. Søren har tidligere været beskæftiget som repræsentant indenfor VVS engros og forsætter i firmaet med fokus på salg og indkøb.

I 2010 overtog Bad & Energi A/S virksomheden ”Blikkenslager John Christensen ApS” og startede hermed blikafdeling op med 2 ansatte.

I 2011 blev Jan Jørgensen ansat i virksomheden som aut. el-installatør og vores elafdeling beskæftiger i dag ca. 7 medarbejdere.

Bad & Energi A/S er således i dag beskæftiget ind for både EL, VVS og BLIK.

Virksomheden har i dag ca. 30 medarbejdere med afdelinger både i Otterup og Odense.

Hvad har du på hjertet?

Send os din besked, så vender vi hurtigt tilbage