AUTORISERET VVS-INSTALLATØR

Private installationer

Har du opgaven? Vi har løsningen!

Bad & Energi dråbe fra logo
Autoriseret VVS-installatør for både private og erhverv med base på Fyn

Brug for hjælp til VVS?

Vi udskifter, servicerer og renoverer dagligt VVS installationer i private boliger.

Dryppende vandhaner, utætte faldstammer og manglende varme, opgaverne varierer stort, det samme gør vores kompetencer, når det gælder VVS arbejde.

Vi renoverer årligt mange badeværelser og køkkener i det private. Opgaven behøver ikke være mere end udskiftning af et blandingsbatteri. Ingen opgave er for lille og heller ikke for stor. Vi rådgiver gerne tidligt i projektet og har erfaringen til at tilbyde den rigtige løsning fra start til slut.

Bruger huset for meget varme? Det syntes vi ikke, det skal. Vi har derfor paletten fuld af energiløsninger til boliger, som vi yder rådgivning omkring, herunder natsænkning, vejrkompensering, varmepumper og generel energioptimering.

Vi forhandler, reparerer og servicerer alt i varmepumper fra de fleste fabrikanter, hvad enten der er tale om jord- eller luftvarmepumper. Vi har den nødvendige viden, der gør, at vi kan sikre en god drift af din varmepumpe, som både giver dig en økonomisk tryghed og en lang levetid. Vælger du en varmepumpe, har du valgt den rigtige løsning, både miljømæssigt og økonomisk – også fremover.

Kalkfrit hanevand? Det kan du aldrig helt få, men du kan komme rigtig tæt på!. Vi leverer og monterer BWT blødgøringsanlæg til private boliger. Ligeledes forhandler vi BWT salt og servicesæt.

Kogende hanevand? Vi forhandler Quooker haner og står gerne for komplet montage. Vi forhandler ligeledes alternativer som f.eks. Grohe Red.

Hvad har du på hjertet?

Send os din besked, så vender vi hurtigt tilbage